neprihlásený Piatok, 26. apríla 2024, dnes má meniny Jaroslava
Diskusia: Okres Stropkov


Pridať nový príspevok
                               
 

sewas,máte niekto skúsenosť z netom od Swanu a konkrétne z programom FLAT Home za akciových 11,90€?
 

ano, funguje ako kazde ine DSL, kludne si ho objednaj.
 

Áno ale ako?Podľa týchto názorov http://www.dsl.sk/forum.php?action=view&id=43 dosť váham :o(
 

Ale to bude zrejme net od lokalneho poskytovatela ktoreho kupil swan a nie DSL linka. Na tej sieti ich pekne obtiahli a ked uz to raz kupili v takom stave tak musia riesit vzniknutu situaciu a nazor ludi bude vzdy hanlivi. Kazdy chce kupit z 0 a predat za 1.000.000.- a snaha ? heh to je len pojem z ktorym si moze poskytovatel akychkolvek sluzieb vytret kakac.....
 

kolko hval tolko nazorov, ono vela ludi chce za 5 - 10 EUR internet najlepsie na optike az priamo do bytu a mohol stahovat 100MBitov a stahovat nonstop. Rozhodni sa ako chces, DSL je stale sluzba cez kable, ktore patria T-Comu, rozdiel je iba v cene a operatorovi.
 

co tu agitujes? cccp? uz len ten nazov vypoveda o tom ze to nejaky rusin urval kabel z ruska a pusta to tam na vychodze..:-)
 

Hmm heh.. ono to je len taky flipny nazov :-),tiez som sa ho na to pytal, tak odpovedal ze kazdy ma tu vazne nazvy tak cel priniest trocha recesie :-D,tak co ja viem..hh
 

co sa tyka k internetu v stropkove a okoli vo vseobecnosti ma najlepsi internet manik s SSID: CCCP-Net a CCCP-Net 2 .Ma rychlost cca 12 000 Mbps a po wifi velmi slusny dosah(vid vlstna skusenost plus kamarat tiez odisiel od vospolu a aj od xkamo netu a je to neporovnatelne lepsi net.za priatelnu cenu a s admin je normal clovek ktori sa o to stara)cize vrelo odporucam neplatit vela za net na p....a radsej napiste jemu na cccp.net@centrum.sk (to nie je reklama ale viac menej objektivny nazor aby ludia neplatili za "nic" )ak mate niekto s nim ine skusenosti podelte sa :-)
 

Ahojte!!

ja by som sa chcel opytat ci by bolo mozne zriadit tento internet vo Vyšnej Olšave okr. Stropkov
fakt by ma to potesilo

Dakujem...
 

tak ako ludia z SP?? ja mam T-Com FLAT,1024/256 , meram okolo 1150,taham okolo 20 - 40 GB mesacne,ako ste na to vy ???
 

mne sa zda ze rychlost nie je taka ako by mala byt
 

Ne a ne a ne zýšiť tu rýchlosť
Už je 1:13 a stále 512/128