neprihlásený Utorok, 23. apríla 2024, dnes má meniny Vojtech
Diskusia: Okres Liptovský Mikuláš


Pridať nový príspevok
                               
 

Ja s DSL nemam problem, vypadky takmer ziadne, dynamicka ip, linka ide ako ma a datove obmedzenia ziadne;
Co sa inych ISP tyka Alconet ? ani zadarmo, ale Imafex ma slusne pripojky, taktiez Citycom, ktory je zamerany cisto na wifi.
 

co tak internet od imafexu, alebo profinetu alebo alconetu ?
 

Pokiaľ sa jedná o Imafex, stávajú mi vlasy dupkom. Táto "firma" k....ov nevie nič a už vonkoncom nie poskytovať internet. Internet ktorý ide 2x do týždňa a aj to iba v ranných hodinách (vymenujem Vám aspoň 6 obcí kde je to takto na dennom poriadku a nepomohlo nič, ani petícia) podľa mňa nie je internetom.
Profinet nepoznám, Alconet je solídna firma.
 

no ide to zo dna na den horsie za to co tu ponuka ST asi zrusim a dam si wifi s5 aspon mam garantovanu aku taku rychlos tto je proste trapenie s 20% loss a k tomu problemi posledne 2 tyzdne s linkami v ramci sixu .... nech si strcia do rite idem prec zo svk chytro sami noob tu je v IT
 

Príspevok bol zmazaný pre nevhodný a/alebo vulgárny obsah.
 

boha co tu jebete na ST DSL ja bz som bol rad keby ze ho mam ale ja niesom v lokalite omg nexapem demanova neni v lokalite vsak tu su hoteli a tak.... pane boze mohly by ste to tu zaviest!!!
 

Tiez by ma zaujimalo,ze kedy sa s tym lossom zacne nieco robit,pretoze hrat online hry(ktore samozrejme ST podporuje)je velmi obtiazne a velmi to znizuje kvalitu prenosu dat na to potrebnych!
 

loss ako vsade co dodat ST su asi jebnuty!!! takoto to neneham