neprihlásený Streda, 24. apríla 2024, dnes má meniny Juraj
Diskusia: Okres Bytča


Pridať nový príspevok
                               
 

robim chalanom reklamu lebo to naozaj chodi super:-), dakujem
 

Nam Wifi ide slabo mam 1M za skoro 800 SK
ale mrzne a ked stahujem tak to ide asi tak 0,5M a pomalsie tak ze strach a hroza
 

Lietava je okres Bytca?
 

Komu konci statna dotacia na internet - Minerva? ozvyte sa na svrcek.milan@mail.t-com.sk
 

Dobry den,

nasa spolocnost okrem poskytovania internetu v Bytci a okoli, montuje aj sat. komplety pre DigiTV. Kto ma zaujem o "digi" nech napise na digitv@nelson.sk svoju poziadavku.
Dakujem
 

CigiTV? Nie, dakujem, neprosim.
 

digi tv??? si sa zjasil? sa prihovaras skupine slepcov?? digi tv je shit...vysiela v takom nizkom datovom toku ze ten obraz je vhodny snad len pre telky prastare sovietskej vyroby s uhloprieckov do 30 cm...skylink to je ina podivana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Dobry den,
naozaj sa spustila nova WIFI siet v Bytci. Aktualne poskytujeme za 400SK/mesacne neobmedzeny internet a aj prenos dát s rychlostou 1Mb/s pre stahovacov je tato rychlost od 0.00 do 06.00hod zvysena na 3Mb/s....a to vsetko v jednom mesacnom poplatku. Aktualne info na www.nelson.sk
 

V Bytci mame noveho poskytovatela WiFi. BytcaNet, kamaratovi to zapojili lebo je u neho AP a ma 1Mbit linku za 400Sk a chodi mu to skoro 1Mbit. Mate niekto nejake skusenosti snimi?
 

bytcanet = rajecnet, prevadzkuje Nelson, vid okres Zilina.
 

mam bytcanet chodi to cca 2,5Gbps dufam ze sa nepokazia :-)
 

vyskusal som, odporucam
 

Skor sa modli, aby neopravili speedmeter. :)
 

A to su co zac - bytcanet, pretoze ja som mal dva roky HMZ a to viac nechodilo ako chodilo
 

Dakujem spolocnosti HMZ ze som mohol odskusat ich zavratne rychli internet, dakujem spolocnosti HMZ, ze som mohol zazit bleskurychli servisny zasah / na 14ty den po nahlaseni poruchy/, dakujem za zazalovanie za to, ze som nechcel zaplatit za to co som nedostal. Prajem spolocnosti HMZ vela ale naozaj vela spokojnych zakaznikov, pretoze spokojny zakaznik u Vas asi neexistuje.
 

Hladame vytvarnikov, maliarov amaterov aj profesionalov z mesta Bytca a okolia. Kontaktovat mozete s emailom: obrazslovenska@hotmail.fr