neprihlásený Sobota, 20. apríla 2024, dnes má meniny Marcel
Diskusia: Okres Skalica


Pridať nový príspevok
                               
 

Kto by mi poskytol zdielanie netu v Skalici, ulica Valachova 15 ? Na cene sa dohodneme, cenu za wifi router hradim ja, prip. nakonfigurujem... Diky. info: superbeton@centrum.sk
 

Tu v Skalici (a okoli) mame celkom solidneho poskytovatela netu. Zdroj netu je tusim WiFi, ale k zakaznikom je poskytovany kablovo do bytoviek. Ja mam momentalne rychlost stahovania 2 Mbps za pevny pausal 500,- s DPH mesacne. Najlacnejsi je za 350,- (1,5 Mbps). Toto sa tyka bytoviek, v barakoch je to drahsie, lebo sa to riesi radiovo.
A este nieco, v noci (00:00 - 06:00) nam zrychluju net na cca 6 az 11 nasobok beznej rychlosti. V tomto regione sa podlamna DSL-ko oplati iba do barakoch a inde kde neni pristup na tento mnou popisovany net.
 

preco je stale taky pomaly ten INTERNET ?????????????

 

Dnes mám konečne funkčný dsl (ST DSL doma, DSL FLAT Home) prístup do internetu. Kúpil som si samoinštalačný balíček od slovak telecomu, k tomu router microcom tiež od telecomu. Ten bol však chybný, takže pekne naspäť do Senice a vymenili mi ho za nový (ktorý naštastie už funguje). Po zapojení spojenie žiadne, po konzultáciách n ich bezplatných i platených linkách usúdili, že asi mám všetko zapojené správne, ale chyba je niekde v linke dnes to technik spravil niekde na pošte či kde a už to frčí.
Z merania to na http://www.dsl.sk - "Rýchlosť Vašeho pripojenia je 525.2 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 65.7 KB/sec (Kilobytov za sekundu)."