neprihlásený Utorok, 16. apríla 2024, dnes má meniny Dana, Danica
Diskusia: Okres Bratislava V


Pridať nový príspevok
                               
 

Isper sa mi zda zatial najlepsi.....
 

Este stale sa ti zda najlepsi?
 

Už po niekolký krát som sa sťažoval na UPC za pomalý internet / mám Chello-10 MB/a poskytoval som im výsledky z meraní cez dsl, samozrejme, UPC berie za relevantné len merania cez speedtest.upc.Vedel by mi niekto vysvetliť, resp poradiť, ako sa dopátrať k pravde, ktoré meranie je reálne? I keď nie som zbehlý v uvádzaných prepočtoch / Mbps, kBs a pod.- to je časť zahmlievania pre bežných uživateľov, lebo musia porovnávať neporovnatelné/,z priloženého príkladu sa mi aj tak javí, že namerané hodnoty sú diametrálne rozdielne.
Príklad z merania:
UPC download: 9.85 Mbps Upload: 0.82 Mbps
DSL download: 1736,6 kpbs t.j. 217,1 kBs
 

merac vzdy zostane meracom! Najdi si nejaky rychly server kde budes mat istotu ze sa stahuje maximalnou rychlostou (casto to byvaju rozne servery s linux. distribuciami) a zacni stahovat a merat cas, potom si tie dve cisla vydel a vyjde ti priemerna rychlost stahovania. s tamymto cislom (najlepsie je opakovat meranie z viacerych serverov) potom argumentuj u ISP.
Prepocet kb na kB a Mb na MB za sekundu je jednoduchy. Jeden bajt (B) ma 8 bitov (b), jeden kilobajt ma 1024 kilobitov (=2^10), atd. Cize ak merias v megabajtoch a megabitoch, je to len nasobok 8-ich. Cize 9.85Mbps=1,23MBps...
 

Díky za pomocnú radu .
 

zdravim,

Poradi niekto providera na benadickej? konkretne je to c. 19, uplne pri Braniku. Chello moc nemusim. Pripadne zdielanie s niekym...

Dik
Loleqq@gmail.com
 

Aky mas problem s Chellom?
 

Zatial najpomalsi internet a zaroven najdrachsi je od T-COM aDSL, UPC Chello a Orange FIBERNET. malim poskitovatelom z rychlostou 20-50Mbit 300-500sk nemozu konkurovat.. [ akurat iba jeden druhemu ]
 

ako vidim chelackych inteligenotov je nas svete kopec.
ja mam 100 mbit zdielanu linku do sk netu za 3kila . aj ked je rychlost zdielana tak realne mam 60 mbit( a to nehovorim v noci ked to je aj 80-90 mbit). a nie som viazany ani omedzovany. staci pozriet speedmeter.sk .celo je komercne.
 

Sa trochu rozhliadnite na baraky a anteny a mozte mat net za 300 sk a 3000 - 4000KBps a mam ho rok a vypadok bol 2x a este aj ohlaseny!
REKLAMU NEROBIM!!
 

poraď mi o akom hovoríš, lebo čo som obvolal Robur a Isper, tak ani jeden nesiaha po moj barák. A niekoľko účastníkov v baráku nezoženiem.
 

Príspevok bol zmazaný pre nevhodný a/alebo vulgárny obsah.
 

Už sa pleskate po ,,Čele" ???? Otras
 

Kto ma zaujem o ADSL nech sa tu ozve.Pomozem zriadit.
 

mame zaujem o ADSL na sustekovej v petrzalke.dakujem
adresa: noro3@centrum.sk
 

Strc si to ADSL do zadku.Su s tym len problemy.Vivat CHELLO!!!
 

chello = drahy odpad + podvod UPC
 

chello, ale iba v ba, a agregacia 1:50, pocitovat o 4tej, ked sa tam loguje vacsina userov.. nejde markiza stream atd.
 

Nejde markiza stream? ako komu
Pocitovanie agregacie? Asi o 1-5% nizsie ako v noci v case od 16 do 20.
Nie je to viac pebkac, ako nieco ine?